Показано 13–24 із 182

Рол в кропі. Усередині: БАГАТО підсоленого лосося, огірок, вершковий сир
Вихід: 220г

250 грн.

Білий вершковий соус, сир «Моцарелла», сир «Пармезан», м’ясо мідій, каперси, мариновані гриби печериці, прошутто, соус «Burgery», салат «Айзберг», спеції, кунжут
30 Ø
Чорне тісто
Вихід: 540г

340 грн.

Раз ковбас, два ковбас, і ще декілька ковбас. Усі найсоковитіші ковбаси, що ми маємо. Подається з соусами: «BBQ», «Медово-гірчичний» і «Burgery»
Вихід: 420г/150г

470 грн.

Велика обсмажена котлета із яловичини із яйцем. Подається з коржом з піци-печі, мусом з печеного перцю та Фети, томатів «Черрі» та маринованих огірків.
Вихід: 200г/100г/60г

260 грн.

На вершковому соусі, з сирами та артишоками
Вихід: 230г

230 грн.

Мариноване філе телятини, овочі, квасоля, кукурудза, гострий маринований перець, тортилья, лаймова заправка. Обсмажується у різних соусах зі спеціями.
Вихід: 250г

330 грн.

Зараз би гарно зняти сомбреро і бахнути текілки. Але поки з’їж цей смачний салат. Салат «Айзберг», пекінська капуста, обсмажені ананаси та куряче філе, болгарський та гострий маринований перець, кукурудза. Заправляється пікантною мексиканською заправкою.
Вихід: 250г

240 грн.

Закуска “Whiskey Bites”, Крокети з лосося, Бастурма крафтова, рисові чіпси. Подаються з соусами: «Cheese» та «Тар-тар».
Вихід: 400г/100г

470 грн.

Кулькі з лосося в паніровці. Обсмажуються у фритюрі. Подаємо з соусом «Тар-тар»
Вихід: 150г/50г

245 грн.

Хек у клярі з картоплею фрі. Подається з лимоном та соусами: «Тар-тар» та «BBQ»
Вихід: 180г/100г

220 грн.

Американська пікантна закуска, що складається з мішечків із гоструватим фаршем із бекону. Смакує до пива чи віскі. Подається з соусом «Cheese»
Вихід: 130г/50г

150 грн.

М’ясо: Бекон, прошутто, ковбаски «Мисливські», ковбаски «Пивчики»
Вихід: 320г

320 грн.