Showing all 7 results

У віз ми покладемо: мікс зелені, яблука та курячу печінку, обсмажені в соусах з медом, томати «Черрі», карамелізовані горіхи. Заправляється соусом “Медово-лимонним”
Вихід: 250г

210 грн.

З’їв – і одразу якось легше стало. Салат “Айзберг”, пекінська капуста, “Сніговий краб”, японський омлет, ікра летючої риби “Тоббіко”, огірок. Заправляється медово-лимонним соусом та японським майонезом
Вихід: 230г

235 грн.

Поїдання цього салату зробить тебе піратом. Мікс зелені, обсмажені морепродукти (тигрові креветки, мідії, кальмари), авокадо, томати Черрі, апельсин. Заправляється медово-лимонним соусом, посипається кунжутом, вирушає на пошуки скарбів
Вихід: 240г

340 грн.

Столиця Ірландії! Тепер, коли ми закріпили географічні знання – склад: мікс зелені, томати, печений перець, огірок, смажене філе телятини, бекон, смажена цибуля. Заправляється соусом «Дублінський»
Вихід: 270г

275 грн.

На цьому наш рівень японського закінчується. А якщо серйозно – це салат із маринованих водоростей. Заправляється горіховим соусом (власного приготування). Подаємо з лимоном та огірком, посипаємо кунжутом. PS: Неймовірно корисний
Вихід: 130г

180 грн.

Салат, який любить ставити лайки та дизлайки. Готуємо з пекінської капусти, салату «Айсберг», томатів «Черрі», перепелиних яєць, смажених бекону та курячого філе, сиру «Пармезан». Заправляється соусом «Цезар», править імперією
Вихід: 250г

235 грн.

Салат, вигаданий здавна, стародавніми греками (можливо). Тут у тебе: маслини, фета, томати, болгарський перець, огірки, маринована цибуля. Заправляється оливковою олією та нагороджується оливковою гілкою.
Вихід: 220г

210 грн.